NA NOGE!

Pred vami je pohodniški projekt, ki želi v rekreaciji združiti vse slovenske generacije – od najmlajših, družin vse do tistih v zrelih letih, a po srcu mladih. Pohodništvo je ena najosnovnejših in najprijetnejših oblik rekreacije, še posebej, če se nas na tovrstnih množičnih prireditvah zbere ogromno ljubiteljev pohodništva.
S projektom želimo vsaj trikrat letno na noge spraviti množico ljudi, ki pa bodo s svojo udeležbo na prireditvi izkazali solidarnost do družine v stiski.

Zato vas pozivamo: »Slovenija, na noge!«

Od leta 2012 do danes smo s pohodniki zbrali že preko 30.000 eur za družine v stiski. Hvala vsem!

Zimski
NA NOGE!

17. februar 2019
9. junij 2019
6. oktober 2019

936 pohodnikov v s soncem obsijanem zimskem dnevu zbralo rekordnih 3.206 eur za 20-mesečnega Vida iz Maribora. Iskrena Hvala vsem! Fotografije že objavljene v galeriji.


Več kot 600 pohodnikov na jesenskem pohodu na Urban zbralo kar 2.176 eur za učenca OŠ Kamnica z deformacijo obeh nog. Iskrena Hvala vsem! Fotografije že objavljene v galeriji.

 

Preko 500 pohodnikov v fantastičnem zimskem dnevu zbralo 1.526 eur za 4-člansko družino iz okolice Maribora. Iskrena Hvala vsem! Fotografije že objavljene v galeriji.Okrog 700 pohodnikov na jesenskem pohodu na Urban zbralo 1.646 eur za socialni sklad Waldorfskega vrtca Studenček. Iskrena Hvala vsem! Fotografije že objavljene v galeriji.Preko 500 pohodnikov na zimskem pohodu na Urban zbralo 1.866 eur za gospoda iz Bresternice. Iskrena Hvala vsem! Fotografije že objavljene v galeriji.

 

 

 

Preko 400 pohodnikov na jesenskem pohodu na Urban zbralo 1.140 eur za 7-člansko družino iz Maribora. Iskrena Hvala vsem! Fotografije že objavljene v galeriji.

 

 Okrog 400 pohodnikov na zimskem pohodu na Urban zbralo 911 eur za dva Kamničana v hudi stiski. Iskrena Hvala vsem! Fotografije že objavljene v galeriji.

 

 

Skoraj 800 pohodnikov na Urbanu zbralo 2.106 eur za malega Jakoba iz Rogaške Slatine! Iskrena Hvala vsem! Fotografije že objavljene v galeriji. 

Kar 535 pohodnikov na Urbanu zbralo izjemnih 1.800 eur za dve družini v stiski! Iskrena Hvala vsem! Fotografije že objavljene v galeriji.
Na Urbanu 893 pohodnikov in zbranih kar 2.312 evrov za dva fanta, iz Ožbalta in Maribora.
Fotografije že objavljene v galeriji.845 pohodnikov na Pomladnem NA NOGE zbralo kar 2.708 evrov za Primoževo negovalno posteljo!
 Iskrena hvala vsem!
Fotografije že objavljene v naši galeriji.

ZBRALI NOVIH 1.250 EUR ZA DRUŽINO V STISKI S SREDME. Hvala vsem pohodnikom.


ZBRALI REKORDNIH 2.408 EUR ZA OTROKA BREZ STARŠEV IZ SVEČINE! Iskrena hvala vsem!Več fotografij s prireditve v naši GALERIJI (klikni).
 

ZBRALI FANTASTIČNIH 2.158 EUR ZA JAKCA! Iskrena hvala vsem! 

  

Več fotografij s prireditve v naši GALERIJI (klikni).S svojo udeležbo na pohodih boste naredili veliko za svoje zdravje in zagotovo tudi nekaj dobrega za sočloveka v stiski. Vsak pohod bo imel svojo zgodbo.

V letu 2013 smo na treh pohodih, za tri različne družine, zbrali preko 6.000 eur finančne pomoči.


NAŠA ZIMSKA AKCIJA 2013:

Z zbranim denarjem na zimskem pohodu in donacijo podjetja AJM nam je uspelo zamenjati vsa okna na hiški družine s Kaple:

                               

 

                                                           Organizator:
                                           
             Prireditve organiziramo v sodelovanju s ŠD Kobansko Kamnica in Karitasom.